Wie zijn wij!

Laat het gerust aan ons over…

…wij maken er iets moois van

Met ruim 10 jaar ervaring zijn we trots op ons vakmanschap in het wrappen van keukens. Gevestigd in Zwolle, zijn we uitgegroeid tot een vertrouwde naam, bekend om onze passie voor perfectie en aandacht voor detail. Onze technieken en nauwgezetheid resulteren in een strakke afwerking, waardoor uw oude keukenkastjes en -oppervlakken er weer als nieuw uitzien.

Vanaf het allereerste contactmoment streven wij ernaar om aan al uw wensen te voldoen. We nemen de tijd om u verschillende mogelijkheden en materialen te presenteren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Na goedkeuring van de gedetailleerde offerte, plannen we de werkzaamheden zorgvuldig in, rekening houdend met uw schema.

Voordat we aan de slag gaan, wordt elk oppervlak grondig gereinigd en voorbereid om ervoor te zorgen dat de wrap naadloos hecht. Ons toegewijde team brengt vervolgens met precisie en vakmanschap de hoogwaardige folie aan. Na afronding ondergaat elk project een grondige kwaliteitscontrole, zodat we zeker weten dat alles naar wens is.

Maar onze service stopt niet na de oplevering. We staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden of aanpassingen door te voeren, want uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit. Bij ons gaat passie voor perfectie hand in hand met aandacht voor detail, en dat ziet u terug in elk project dat we opleveren.

Onze werkwijze

Eerste contact

Na uw eerste contact per telefoon of e-mail plannen we een vrijblijvend
adviesgesprek om uw wensen in kaart te brengen.

Advies & Offerte

Tijdens het adviesgesprek presenteren we verschillende mogelijkheden en materialen. Aansluitend sturen we een gedetailleerde offerte.

Planning

Na goedkeuring van de offerte plannen we de werkzaamheden in op een voor u geschikt moment.

Voorbereiding

Voordat we beginnen met wrappen, zorgen we dat de keukenoppervlakten grondig zijn gereinigd en vrij van vet of andere resten die de hechting kunnen belemmeren.

Het wrappen

Met precisie en vakmanschap brengen we de folie aan op de keukenkastjes, deuren, en andere oppervlakten.

Kwaliteitscontrole

Na afronding van het wrapproces voeren we een grondige kwaliteitscontrole uit om zeker te zijn dat alles naar wens is.

Oplevering

We nemen de tijd om de nieuwe look van uw keuken met u door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden

Nazorg

Onze service stopt niet na de oplevering. Voor vragen of eventuele aanpassingen staan we altijd voor u klaar

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen of wilt u vraag een offerte ontvangen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt telefonisch contact opnemen.

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen of wilt u vraag een offerte ontvangen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt telefonisch contact opnemen.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?