Kies je wrap of wrapz!

Wij berekenen je prijs

Op afstand is een Vaste Prijs Moeilijk te Bepalen

Bij Keukenwrap Zwolle begrijpen we dat elke keuken uniek is. Daarom vinden we het essentieel om elk project individueel te beoordelen om een nauwkeurige prijsschatting te kunnen geven. De staat en de grootte van de keuken, het gekozen materiaal, en de specifieke wensen en eisen van de klant zijn allemaal factoren die de uiteindelijke kosten van het keukenwrap-proces beïnvloeden.

Elke keuken heeft zijn eigen karakter en uitdagingen, zoals de mate van slijtage, de materiaalkeuze en de complexiteit van het ontwerp. Dit betekent dat de kosten voor het wrappen van verschillende keukens kunnen variëren, zelfs als ze in omvang of stijl vergelijkbaar lijken.

We streven ernaar om een persoonlijke en op maat gemaakte offerte te bieden die rekening houdt met alle unieke aspecten en behoeften van je keuken. Om deze reden nodigen wij je uit om contact met ons op te nemen, zodat we je keuken kunnen bespreken en een offerte kunnen opstellen die op je specifieke situatie is afgestemd.

Ter indicatie geven hier wat prijzen op basis van het formaat.
Kleine keukens

€ 850 tot € 1250

Middelgrote Keukens

€ 1250 tot € 1750

Grote Keukens

€ 1750 tot € 2500

Vul je gegevens hieronder in en upload foto’s van je keuken. We nemen snel contact met je op!

Stel ons uw vraag

Heeft u vragen of wilt u vraag een offerte ontvangen? Dan kunt u onderstaand formulier invullen of u kunt telefonisch contact opnemen.

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?