Veelgestelde vragen

 

 

 

Wat zijn algemene vragen die onze klanten stellen

Ben je uitgekeken op de kleur van je keuken? Laat het decor van de deurtjes los? Is de keuken verkleurd? Dan is een keukenwrap een supergoede oplossing!

Absoluut! In feite plannen we eerst een afspraak om bij jou langs te komen, de mogelijkheden te bespreken, de afmetingen op te nemen en vervolgens een op maat gemaakte offerte voor je op te stellen.

KeukenWrapZwolle werkt met A-merk keukenfolies voor de beste kwaliteit. Je ontvangt 10 jaar garantie op de folie, inclusief bescherming tegen verkleuring door factoren zoals zonlicht. Houd er rekening mee dat deze garantie niet van toepassing is op directe schade, zoals snij- en smeltschade. Voor de montage van de keukenwrap ontvang je vijf jaar garantie.

Meestal is het mogelijk om een keuken binnen een dag te wrappen. We streven ernaar om dit proces zo efficiënt mogelijk te maken, met minimale overlast voor u.

Ja, naast keukens kunnen we ook andere interieurdelen wrappen. Denk bijvoorbeeld aan kasten, deuren, meubels en meer. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen voor jouw specifieke project.

Onze hoogwaardige folie is zo ontworpen dat er geen vingerafdrukken achterblijven. Uiteraard kan de folie wel vuil en vettig worden.

Ondanks dat butsen en beschadigingen zichtbaar kunnen blijven, vinden we samen altijd een passende oplossing! Tijdens de opname bespreken we de mogelijkheden en adviseren we over eventuele kleine aanpassingen voor een prachtig eindresultaat. We zetten ons in voor de hoogste kwaliteit en uw tevredenheid

Onze keukenfolie is buitengewoon duurzaam en heeft een levensduur van ongeveer tien jaar, en mogelijk zelfs langer als je het goed onderhoudt.

De folie is zeer veerkrachtig, maar niet hittebestendig. Het is niet aan te raden om bijvoorbeeld hete pannen direct op het aanrecht te plaatsen als het is gewrapt. We adviseren altijd het gebruik van onderzetters voor hete pannen en schalen om mogelijke schade te voorkomen.

Het is bestand tegen dagelijks gebruik en normale slijtage. Dit betekent dat je keukenwrap er langdurig mooi uit zal blijven zien, zelfs bij regelmatig gebruik. We adviseren te allen tijde een snijplank te gebruiken.

Een gewrapte keuken is eenvoudig schoon te houden met een gewoon schoonmaakmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende materialen om de wrap in optimale conditie te houden.

KeukenWrapZwolle werkt met keukenfolies van het merk Igepa. Je ontvangt 10 jaar garantie op de folie, inclusief bescherming tegen verkleuring door factoren zoals zonlicht. Houd er rekening mee dat deze garantie niet van toepassing is op directe schade, zoals snij- en smeltschade. Voor de montage van de keukenwrap ontvang je drie jaar garantie.

Over het algemeen brengen we de wrap aan tot aan de kitnaden. Als je wilt dat we verder gaan dan de kitnaad, geef dit dan vooraf aan ons door. We kunnen dan de kitnaad verwijderen en indien nodig nieuwe kitnaden aanbrengen. Voor de kosten hiervan kun je een offerte aanvragen, en de afkittingsdatum wordt in overleg met jou gepland na oplevering.

Het is inderdaad raadzaam om elektrische apparatuur en andere losse items, van tevoren te demonteren. Hierdoor kunnen we het wrapproces efficiënter uitvoeren en mogelijke beschadigingen voorkomen. Als je hulp nodig hebt bij het demonteren of als je twijfels hebt over specifieke apparatuur, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kunnen je voorzien van passend advies en ondersteuning.

Het is niet noodzakelijk om de gehele keuken leeg te maken. Voorwerpen die zich binnen 10 centimeter van de deuren bevinden, kunnen gewoon in de kastjes blijven staan. Zo maken we het proces voor u zo gemakkelijk mogelijk.

Het aanbrengen van wrap op keukenkastjes met inkepingen of reliëf is zeker mogelijk, hoewel het iets meer tijd en aandacht vereist om een perfect resultaat te bereiken. Bij twijfel, stuur gerust een foto toe of bespreek het met ons tijdens de opname. We geven u graag advies en zorgen ervoor dat alles naar wens is!

Chat openen
1
Hallo
Kunnen we je helpen?